ADOPTIVE GRANDCHILDREN IN TIMES OF CORONAVIRUS
DOI:
https://doi.org/10.20873/uft.2447-4266.2020v6n3a3enPalavras-chave:
Actions, Affection, Watch out, Reports, SocializationResumo
The present research was carried out in the period of social isolation (quarantine), in March 2020. The objective was to know reports of actions that UMA (University of Maturity of the Federal University of Tocantins) develops, through reflection on the benefits from the Neto Postiço project. The target audience of this research comprises elderly people aged 45 years or older, with chronic diseases (diabetes, hypertension and asthma), since, according to studies published in the British Medical Journal (BMJ), this group is the most prone to have complications that may fatally cause even death by Covid-19. It is in this context that, the elderly inserted in the project, receive attention through several actions, aimed at the comprehensive care of this group.
Downloads
Referências
ANA ALVES CARVALHO, entrevista concedida a Alessandra de Oliveira Vilela, 04 de maio de 2020, Novo Gama – Goiás.
FRANCISCA DA SILVA, entrevista concedida a Alenilda de Oliveira Vilela, 25 de abril de 2020, Novo Gama – Goiás.
MARIA NELMA, entrevista concedida a Alenilda de Oliveira Vilela, 27 de abril de 2020, Novo Gama – Goiás.
MARIA AUXILIADORA DE ALMEIDA SILVA, entrevista concedida a Alenilda de Oliveira Vilela, 28 de abril de 2020, Palmas, Tocantins.
MIGUELZINHA GABRIEL DE ARCANJO, entrevista concedida a Eliane Lima do Nascimento Borges, 28 de abril de 2020, Dianópolis, Tocantins.
ROSILDA RODRIGUES DA SILVA, entrevista concedida a Alenilda de Oliveira Vilela, 30 de abril de 2020, Novo Gama, Goiás.
TERTULIANO WALADARES DE SOUSA, entrevista concedida a Eliane Lima do Nascimento Borges, 28 de abril de 2020, Dianópolis, Tocantins.
Publicado
Como Citar
Edição
Seção
Licença
[PT] Autores que publicam nesta revista concordam com os seguintes termos:
1. Autores mantém os direitos autorais e concedem à revista, sem pagamento, o direito de primeira publicação, com o trabalho simultaneamente licenciado sob a Creative Commons Attribution License (CC BY-NC 4.0), permitindo o compartilhamento do trabalho com reconhecimento da autoria do trabalho e publicação inicial nesta revista.
Leia todos os termos dos direitos autorais aqui.